Forum

Προτάσεις για επένδ...
 
Notifications
Clear all

Προτάσεις για επένδυση σε cryptocurrency ;

heatman
(@heatman)
New Member

Καλησπέρα παιδιά. Ας πούμε οτι κάποιος έχει ένα καλο ποσό στην ακρή αλλά δεν έχει ιδέα από κρυπτονομίσματα και NFTs. Απο πού πρέπει να ξεκινήσει και ποιές βασικές κινήσεις πρέπει να κάνει; Καμια πρόταση; 

Quote
Topic starter Posted : 20/07/2021 9:36 am
drago3
(@drago3)
New Member

To πρωτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος για να διαχειρίζεται crypto είναι να αποκτήσει πορτοφόλι. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια στην αγορά, το καθένα για ειδική χρήση, κάποια είναι φτιαγμένα για χρήση συγκεκριμένων coins αλλά όλοι ξεκινάνε με άνοιγμα λογαριασμού στο Binance που είναι το πιο γνωστό και το πιο ασφαλές πορτοφόλι-πλατφόρμα συναλλαγών για desktop και κινητό.

 

Δεν είναι εδώ που τα λέμε η πιο πρακτική εφαρμογή αλλά με λίγη συνήθεια μπορείς να κάνεις τα βασικά που χρειάζεται για να αγοράσεις τα πρώτα crypto νομίσματα (Υποστηρίζει κάπου 1.500 κρυπτονομίσματα ).

 

Εδώ το λινκ: https://accounts.binance.com/en/register?ref=191709430

 

 Το Binance έχει επίσης το δικό του διακριτικό, γνωστό ως Binance Coin ή BNB που είναι και το «πασπαρτού» νόμισμα για να γίνονται μεταφορές από Binance σε άλλα πορτοφόλια.

 

Όταν γραφτεί για πρώτη φορά στο Binance κάποιος και αρχίσει να το χρησιμοποιεί, θα πρέπει να αγοράσει το πρώτο του bitcoin ή BNB το οποίο μπορεί να το μετατρέψει μετά σε όποιο coin επιθυμεί.

 

Βέβαια, το άνοιγμα λογαριασμού θέλει αρκετό χρόνο και στοιχεία αλλά όλα γίνονται για την ασφάλεια του λογαριασμού. Είπαμε είναι και πορτοφόλι και χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.  Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές με την Binance πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας Binance και κάντε κλικ στο Εγγραφή.  Θα πρέπει πρώτα να δώσετε μια διεύθυνση email και έναν κωδικό πρόσβασης. Η διεύθυνση email πρέπει να είναι έγκυρη που χρησιμοποιείτε τακτικά. Όσον αφορά τον κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να ορίσετε έναν ασφαλή, όπως ένας συνδυασμός αριθμών, γραμμάτων και συμβόλων.

 

Θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ. Αυτό θα απαιτήσει τη συμπλήρωση ενός παζλ, το οποίο δεν είναι δύσκολο και θα εμφανίζεται τακτικά. Μετά από αυτό, ένα email θα σταλεί στα εισερχόμενά . Κάντε κλικ στο «Επαλήθευση email» και η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε. Έχετε λογαριασμό στο Binance και μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν πραγματοποιήσετε πραγματικές συναλλαγές, αντίστοιχα να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής.

 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσετε ένα 2FA ( Two-factor authentication). Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό, διασφαλίζοντας ότι κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στα χρήματά σας και θα τα ξοδέψει χωρίς να το ξέρετε. Πρέπει να έχετε φωτο της ταυτότητας ή διαβατήριο, γενικά η εφαρμογή παίρνει στα σοβαρά την ταυτοπροσωπία και κατά περιόδους θα πρέπει να βάζετε τηλ, email, κωδικούς και google verification (εφαρμογή δωρεάν που κατεβάζετε στο κινητό) για να μπείτε στην εφαρμογή.

 

Όταν αποκτήσετε Binance μετά μπορείτε να αγοράσετε ότι διαθέσιμο crypto υπάρχει και ανοίγεται ένας νέος κόσμος. Αυτά για αρχή γιατί για το επόμενο βήμα, υπάρχουν άπειρες επιλογές για επενδύσεις σε crypto και NFT. 

ReplyQuote
Posted : 24/10/2021 9:23 am
PanosMo
(@panosmo)
New Member

Εννοείται ξεκιναμε απο Binance αλλά χρειάζονται και τα απαραίτητα crypto sites. Αυτο που ξεχωρίζω και τα θεωρώ απαραίτητα είναι:

1. https://digitalcoinprice.com/forecast

Απλο , λιτο αλλά πολύ χρησιμο σαιτ για να βλεπεις τα τοπ 100 crypto της ημέρας. Εκει καταλαβαίνεις τι νομισματα είναι "στα πάνω " τους , τι trendαρει και τι πεφτει, με μια ματιά καθως και προβλέψεις (αν και δεν πέφτουν ολες μεσα).

 

2. https://www.coingecko.com/en/discover

Το απόλυτο σαιτ για crypto. Εχει τα πάντα, απο νεα coins, λιστες με τα πιο δημοφιλη, τα trends, τις μεγαλύτερες ανοδους και πτώσεις σε αξία, τι αγοράζουν στις μεγαλύτερες αγορες αλλά το καλύτερο είναι οτι έχει μαζεμένα τα contracts links καθε crypto, υπερχρησιμο για τα swap. Απλα πατάς το coin που σε ενδιαφέρει, κοιτας την πορεια της τιμής του, αν θες σε candlesticks, έχει converter για καθε νομισμα και το Contract link το βρίσκεις στο info (στο desktop) ή show info (στο κινητό).

 

3. https://bscscan.com/

Υπερχρησιμο site που ανηκει στο Binance. Βαζεις το contract του νομισματος που εχεις (στην πλατφορμα BNB) και επιβεβαιώνει την blockchain , την τιμη, τα τελευταία transactions κλτ 

ReplyQuote
Posted : 01/11/2021 9:58 pm
Share: